Glowyskinshop.com

Iope Live Lift Serum 40ml

Lek 6,990

Forconi dhe ndriçoni lëkurën me fuqinë e Super Plant™ Agave. Serumi kundër plakjes shumë i koncentruar i injektuar me Agave Fructan mund të ndihmojë që konturet e fytyrës të duken më të përcaktuara. Duke u fokusuar në "zonën e shiritit" nga faqja në faqe, ku humbja e elasticitetit mund të rezultojë në varje, ndihmon në përmirësimin e pamjes së rrudhave dhe kontureve të fytyrës. Me ekstraktin e gjembaçit të qumështit, ndihmon në ndriçimin e lëkurës për një çehre më të shndritshme dhe me shkëlqim.

Shkenca e bimëve

Super Plant™ Agave rritet në kushtet më të vështira të motit në Tokë. E njohur si "bima e shekullit", Agave lulëzon një herë në 100 vjet, duke u bërë e fortë dhe e ngurtë pa humbur qëndrueshmërinë e saj. I nxjerrë përmes një procesi macerimi të ftohtë, Agave Fructan i fermentuar është burimi aktiv i energjisë i bimës, i cili injekton koleksionin IOPE Enlivening me fuqinë e tij për të ndihmuar në sjelljen e lëkurës më të fortë dhe më elastike.

"IOPE kryen kërkime të thelluara mbi lëkurën, materialet dhe teknologjitë në mënyrë që të gjejë zgjidhje optimale për shqetësime të ndryshme të lëkurës. IOPE ofron zgjidhje efektive përmes diagnostikimit të saktë të lëkurës, përbërësve efektivë të bimëve dhe bioteknologjisë së sigurt dhe të diferencuar. IOPE, një markë që ka integruar rezultatet e shkëlqyera të kërkimit mbi lëkurën, materialet dhe teknologjitë, është një "markë funksionale e kujdesit për lëkurën e bazuar në laborator".

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi