Glowyskinshop.com

Innisfree Squeeze Energy Mask Kombucha 22ml

Lek 390
Një maskë pambuku vegane që përmban freskinë e lëndëve të para përmes metodës së shtrydhjes së ftohtë, e nxjerrë me kujdes në një temperaturë të ulët (4 gradë) për një kohë të gjatë. Ekstrakti i Kombucha ndihmon në luftimin e faktorëve mjedisorë dhe në rritjen e prodhimit të kolagjenit, ndërsa ekstrakti i Camellia-s punon si një antioksidant për të dhënë efekte qetësuese për lëkurën tuaj. Kjo maskë fletësh është maskë vegane e butë dhe e lehtë, e cila është perfekte për lëkurë të ndjeshme.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi