Glowyskinshop.com

Innisfree Special Care Mask Foot 20ml

Lek 590
Ecja, vallëzimi, takat vrasëse…këmbët tuaja punojnë shumë çdo ditë.
Pse të mos i trajtoni me një maskë qetësuese që është krijuar posaçërisht për t'i qetësuar dhe hidratuar?

Thjesht shijoni formulën e pasuruar me ekstrakte të bimëve natyrale për të ndihmuar në ushqimin dhe hidratimin e lëkurës duke përfshirë Lulen Lonicera, Bozhure, Rrënja Sophora, Pema e Pjeshkës, Çajin jeshil dhe Gjethin e Xhinko.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi