Glowyskinshop.com

Innisfree Smart Blender Cover

Lek 790

Zgjidhni blenderin në bazë të përfundimit që lë. Smart Blender Cover është ultra i butë dhe 99,9% antibakterial, duke e bërë optimal për mbulim të lartë fondatine. Lë pas një lëkurë të njëtrajtshme dhe shumë komode, sikur të jetë lëkura tuaj. Forma si një pjeshkë lehtëson përhapjen në çdo pjesë të fytyrës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi