Glowyskinshop.com

Innisfree Skin Clinic Mask - Beta Glucan 20ml

Lek 290

Maskë 100% e pambuktë e pasuruar me ingredientin Beta glukan, një polisakarid I cili sheshon rrudhat dhe vijat e holla. Lëkura ndihet e hidratuar dhe e ndriçuar. Aplikojeni dhe lëreni për 10-20 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi