Glowyskinshop.com

Innisfree Retinol Cica Ampoule Focusing Patch (9patches)

Lek 1,490
Patches me mikrogjilpera qe kane ne perberje retinol, per te shenjestruar nje sere problematikash te lekures. Maja e mikrogjilpërës, më e hollë se flokët, depërton në shtresën e korneumit, duke ofruar në mënyrë efektive përbërësit aktivë në zonat problematike per absorbim shume here me te larte dhe rezultate shume here me te shpejta! Brenda javes do shikoni qe shenjat e akneve jane zbehur ndjeshem, aknet jane trajtuar dhe lekura eshte shume me e njetrajtshme dhe elastike.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi