Glowyskinshop.com

Innisfree Mini Blusher Brush

Lek 1,390
Një mini furçë per aplikimin e blush-it që krijon një grim natyral dhe të gjallë të faqeve. Fijet e furçës premium jane optimale për aplikimin e pudrës, ndihmojnë që produktet me teksturë pluhur të aplikohen lehtë pa grumbulluar.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi