Glowyskinshop.com

Innisfree Jeju Root Energy Mask Burdock 25ml

Lek 390
Maska  Jeju Root Mask nga Innisfree eshte e mbushur me ekstrakte të rrënjës Jeju dhe një kompleks 5 acidi hialuronik për të dhënë hidratim dhe përfitime të shtuara për lëkurën. Kjo maskë është e mbushur me ekstrakte të perimeve me rrënjë të rritura në tokë Jeju të mbushura me pasurinë e përzierjes së eukaliptit, celulozës së bambusë dhe vajit të farës së lulediellit për 72 orë. I mbushur me Kompleksin e Acidit Hialuronik 5 dhe siguron hidratim intensiv të qëndrueshëm për lëkurën ndërsa ndihmon që lagështia të lidhet në nivelin e sipërfaqes së lëkurës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi