Glowyskinshop.com

Innisfree Glitter Brush


Lek 590

Perfekt për të vendosur në fytyrë makeup të tipit xixa dhe jelly glitter. Furça ka një majë të butëe cila e

bën aplikimin e xixave më të thjeshtë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi