Glowyskinshop.com

Innisfree Edge Cover Blender

Lek 790

Blender i bute per aplikim grimi njëkohësisht aplikon produktin sa më mire dhe thith sebumin e tepërt, për një look matt.

Anët diagonale aplikojnë produktin si fondatina ose pudra, në cepat e fytyrës, për një blending perfekt.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi