Glowyskinshop.com

Innisfree Contouring Brush


Lek 1,990

Linja e furçave të Innisfree është krijuar në bashkëpunim me makeup artist Go Won-Hye, për ti shërbyer njësoj fillestarëve të makeup si dhe makeup artists. Furça është e ndërtuar me një lakore e cila përshtatet me formën dhe teksturën e fytyrës. E përbërë me fibra sintetike premium, nuk irriton lëkurën, optimal për pudra. Aplikoni pudra kozmetike me lehtësi, për një look sa më natyral.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi