Glowyskinshop.com

Innisfree Camellia Essential hair oil serum 100ml


Lek 1,990

Një trajtim i dyfishtë vjen nga serumi, me përmbajtje të vajit të Camellia, e cila ofron veti ushqyese flokut dhe të Jeju Camellia, e cila përthithet thellë në kutikula të dëmtuara. Floku riparohet nga majat e dyfishta, duke u kthyer në të mëndafshtë, në veçanti floku I lyer dhe I trajtuar kimikisht. Ofron butësi dhe përkujdesje për çdo fije floku. Aplikoni 2-3 pika në flokë të tharë me peshqir, në veçanti në majat e flokut.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi