Glowyskinshop.com

I'm Sorry For My Skin S.O.S GREEN SOOTHING JELLY MASK

Lek 390

Maska Jelly Im Sorry For My Skin është një maskë antioksiduese rigjallëruese që përmban 33 ml esencë xhel shumë të pasuruar. Si pjesë e esencës, përbërësi hidratues i patentuar AMF120 +++ është një faktor hidratues artificial. Është një nanogrimcë komplekse me një efekt hidratues dhe mbështjellës që zgjat 120 orë. Ftoh menjëherë lëkurën tuaj deri në -5 gradë Celsius
Ekstrakti i brokolit ndihmon në zbutjen e lëkurës së ndjeshme pas ekspozimit ndaj rrezeve UV të diellit ndërsa ekstrakti metil laktat jep efekt ftohës të akullit
Esenca përmban ar që qetëson lëkurën më shpejt dhe i jep hidratim.

 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi