Glowyskinshop.com

I'm sorry for my skin PORE CARE JELLY MASK

Lek 350 Lek 490

Një esencë e dendur, por jo ngjitëse, e cila falë përbërësve të saj ofron pastrimin, hidratimin e thellë të lëkurës tuaj.  Përbërësit natyralë të tillë si lëvozhga e gështenjës, kamomili, sciadopitys, grami jeshil dhe bima e kameleonit e bëjnë lëkurën më të lëmuar dhe përmirësojnë elasticitetin.

Lëvorja e shelgut të bardhë e cila rigjallëron lëkurën, lotusi i dëborës, patëllxhanë indiane (saberry, lule orientale), arnicinos dhe AMF, një komponent hidratues i patentuar, bejne te mundur që lëkura juaj të mbetet e freskët dhe e hidratuar. Ekstrakti i lakrës ndihmojnë në lehtësimin e stresit të lëkurës,si dhe në rregullimin e ekuilibrit vaj-lagështi të lëkurës së thatë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi