Glowyskinshop.com

I'M MEME Jewel Topping Glitter Duo 02 Coral Jewel

Lek 790 Lek 1,290
Nje palete glitter xixelluese shume e pigmentuar per kedo qe do te eksperimentoje. Përzierja e xixave  makro dhe mikro mund të përdoret për të krijuar pamje nga loja e përditshme deri në glamin e natës.
Madhësia mini dhe portative e bëjnë të lehtë përdorimin në çdo kohë, kudo.
Përziejeni dhe përputhni nuancat për të krijuar pamjen tuaj të personalizuar dhe shkëlqim si një xhevahir!

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi