Glowyskinshop.com

I'M MEME I'm Multi Stick Dual 001 Contouring

Lek 1,390 Lek 1,790
Nuanca e konturit e ndërtueshme përzihet pa probleme dhe në çast me lëkurën tuaj, ndërsa theksuesi lë një shkëlqim të tejdukshëm pa kallëp të bardhë. Ky shkop konture me fund të dyfishtë përmban një përfundim jo ngjitës dhe një dizajn të hollë për aplikim më të imët.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi