Glowyskinshop.com

I'm from Vitamin Tree Water-Gel

Lek 2,290 Lek 3,390

Vitamin Tree Water-Gel është një hidratues unik i përshtatshëm në mënyrë perfekte për lëkurën mikse, normale dhe më të yndyrshme. Me një formulë xheli që përthithet shpejt, kremi ftoh menjëherë lëkurën dhe zvogëlon çdo skuqje, ndërsa në mënyrë natyrale ndriçon tonin e përgjithshëm. Ky hidratues është një opsion fantastik për ata që kërkojnë të ushqejnë lëkurën pa lënë pas asnjë mbetje yndyre.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi