Glowyskinshop.com

I'm from Rice Cream

Lek 3,490
I'm From Rice Cream është formuluar me ekstrakt krunde orizi, i cili përmban ceramide që janë distiluar dhe trajtuar posaçërisht për të ndihmuar në forcimin e barrierës së lëkurës. Qeramidet formojnë një shtresë mbrojtëse që mbron nga dëmtimi i diellit dhe ndihmon në ruajtjen e lagështirës. Orizi gjithashtu balancon prodhimin e vajit dhe thith sebumin, duke ndihmuar në mbajtjen e poreve të pastra.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi