Glowy Skin Albania

I'm From Licorice Soothing Ampoule

Lek 2,490
E pasuruar me 73% Exosome Licorice, kjo ampulë qetëson menjëherë lëkurën e përflakur, akneike, me njolla dhe forcon pengesën e dëmtuar të lëkurës duke e hidratuar thellesisht lëkurën nga brenda. Formula e lehtë e ampulës siguron hidratim të thellë në lëkurë dhe është shumë efektive në qetësimin e lëkurës së ndjeshme të trazuar dhe përmirëson barrierën e përgjithshme të lëkurës.

Përfitimet kryesore:
- Qetësues i lëkurës dhe riparon barrierën e dëmtuar të lëkurës.
- Depërton thellë hidratimin dhe lagështinë në lëkurë për efekte qetësuese dhe rigjeneruese.
-Testuar klinikisht dhe provuar se qetëson irritimin e lëkurës, përmirëson barrierën e lëkurës dhe eshte jokomedogjene.
- Me 100 milionë ekzosome jamballi, përbërësi është vërtetuar se është shumë anti-inflamator dhe anti-alergjik, ndihmon në qetësimin e lëkurës së irrituar dhe mbron pengesën e lëkurës nga dëmtimet e mëtejshme.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi