Glowy Skin Albania

I'm from Fig Cleansing Oil

Lek 2,790
Përjetoni pastrimin e butë por të fuqishëm me pastruesin vajor nga I'm from. Haenami, pika më jugore e Koresë me diell të bollshëm, naftë të pasur dhe erëra detare oqeanike, është vendi optimal i kultivimit për fiqtë me cilësi të lartë të prodhuar nga flladet e detit të pasur me minerale. Fiku përmban ficinë, një enzimë proteolitike me prejardhje nga natyra, si dhe përbërës natyralë hidratues efektivë në kujdesin e eksfolimit me lagështi dhe butesi.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi