Glowyskinshop.com

Illiyoon Ceramide Micellar Water 200ml

Lek 990 Lek 2,490

Ujë pastrues i butë, gjithëpërfshirës, ​​me aciditet të dobët që pastron lëkurën si dhe qetëson e hidraton lëkurën e ndjeshme dhe të thatë. Ujë pastrues që e lë lëkurën të hidratuar pa ndjesi shtrëngimi pas pastrimit. Pa aromë dhe 7 lloje përbërësish kimikë si përbërës me origjinë shtazore, vaj mineral, ngjyrë artificiale etj.

Përbërës identik me lëkurën

Një nga llojet e shumta të qeramideve që mund të gjendet natyrshëm në shtresën e sipërme të lëkurës. Qeramidet përbëjnë rreth 50% të lëndëve të ndyra që janë midis qelizave të lëkurës sonë dhe luajnë një rol super të rëndësishëm për të pasur një pengesë të shëndetshme të lëkurës dhe për të mbajtur lëkurën të hidratuar. 

Përdorimi i sugjeruar

Shpërndani një sasi të moderuar në pambuk dhe fshijeni në fytyrë dhe qafë.

 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi