Glowyskinshop.com

Illiyoon Ceramide Intensive Moisture Mask 25gr

Lek 490

Ofroni kujdes intensiv qetësues me ampulën e kesaj maske pambuku të koncentruar për të forcuar barrierën e lëkurës dhe për të rritur fuqinë vetëhidratuese të lëkurës
Fleta e hollë dhe e butë e maskës ngjitet në mënyrë të përkryer me lëkurën për transferimin efektiv të përbërësve aktivë hidratues thellë në lëkurën e ndjeshme

Ceramidet plus ekstraktet e fermentimit të sojës Lotus veprojnë si qetësues dhe hidratues të lëkurës për të ndërtuar një barrierë të fortë të lëkurës. 

 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi