Glowyskinshop.com

I Dew Care Say You Dew Moisturizing Vitamin C Cream

Lek 2,790
Kremi I DEW CARE Say You Dew Moisturizing Vitamin C është një krem zbardhues që ndihmon në reduktimin e shenjave të plakjes dhe ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga stresorët mjedisorë. Vitamina C rrit shkëlqimin, barazon tonin e lëkurës dhe mbron nga faktorët stresues të mjedisit, ndërsa Ekstrakti i bananes ndihmon në ruajtjen e lagështirës për një lëkurë me shkëlqim dhe butesi!

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi