Glowyskinshop.com

I dew care rolling with it massaging roller

Lek 1,090 Lek 1,390
Ky rul ftohës i fytyrës është i përsosur për masazhimin e serumeve, hidratuesve, maskave të pambukut në lëkurë apo edhe për një masazh relaksues të fytyrës! Topi higjienik me rul ndihmon në ofrimin e një efekti ftohës, ndërsa forma dhe madhësia e tij e lëvizshme, e lehtë për t'u përdorur, ndihmon në heqjen e fryrjes dhe qetësimin e lëkurës në çdo kohë dhe kudo.

SI TË PËRDORNI: Hiqni kapakun e poshtëm dhe pastroni rulin. Masazhoni butësisht çdo pjesë të fytyrës me rul për 5-10 minuta. Pas përdorimit, dezinfektoni mjetin dhe thani siç duhet topin e rrotullës përpara se ta ruani. *Nëse rulja nuk funksionon, shtypni topin e rrotullës përpara përdorimit.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi