Glowy Skin Albania

I dew care GLOW EASY POMEGRANTE VITAMIN C LIP OI

Lek 1,690

Një vaj ushqyes buzësh  i mbushur me vitaminë C dhe ektrakt shege për të transformuar buzët tuaja. Formula ultra-hidratuese është shumë e shkëlqyeshme dhe riparuese. Aplikatori i madh i rehatshëm e bën jashtëzakonisht të lehtë përhapjen e produktit me ngjyra në çdo rrëshqitje. Ekstrakti i nxjerrë nga vaji i farës së shegës i jep buzëve tuaja ngjyren e kuqe. Thuaj mirupafshim buzëve të zbehta dhe të thata dhe përshëndetje buzëve të hidratuara dhe të buta. 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi