Glowyskinshop.com

I DEW CARE GLOW EASY vitamin C lip oil 3.5ml

Lek 1,690

Dhurojini  buzëve ndjesi butësie dhe hidratimi me vajin e buzëve të formuluar me antioksidantë si Rasberry Oil, sunflower dhe Jojoba Oil. Përmban vitaminë C dhe E qe ushqejne dhe mbushin buzet me hidratim duke i bere ato te duken me te plota. Mund ta aplikoni sipër buzëkuqit si një lipgloss.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi