Glowyskinshop.com

Hyggee Vegan Sun Cream SPF50+ PA++++ 50ml

Lek 2,090
Kremi diellor Hyggee Vegan është një krem dielli kimik i lehtë që ofron mbrojtje kundër rrezeve UVA dhe UVB dhe përthithet shumë shpejt, pa një ndjenjë ngjitëse. Kremi kundër diellit është testuar dhe këto teste treguan një faktor SPF53.1 PA++++. Ky krem kundër diellit përmban 5 lloje të filtrave kimikë UV që ofrojnë mbrojtje të lartë pa kaste te bardhë + hidratim të qëndrueshëm për ta mbajtur lëkurën të shëndetshme dhe të rehatshme gjatë gjithë ditës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi