Glowyskinshop.com

HYALURONIC ACID NATURAL SUN CREAM 50ml

Lek 1,990

Isntree Hyaluronic Acid natural sun cream eshte nje krem mbrojtës nga dielli me filtra fizike qe pershtatet me cdo tip lekure. Eshte i pasur me acid hialuronik dhe panthenol, mbron lekuren duke siguruar gjithashtu hidratim te plote. Ka konsistencë të lehtë në trajtë qumështi i cili tonifikon natyrshëm lëkurën. Nuk është aspak i rëndë, dhe në fund lë një ndjesi mëndafshi dhe freskie.

Përbërësit aktivë, me origjinë natyrale hidratojnë lëkurën për të lehtësuar efektet e stresit mjedisor. Formula e këtij produkti është dermatologjikisht e testuar dhe e përshtatshme per cdo tip lekure, vecanarisht per lëkurën e ndjeshme.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi