Glowyskinshop.com

Huxley Blender So touchable

Lek 1,390
Një blender me material mikroporoz që siguron një shtresë grimi të lëmuar dhe të rrjedhshëm me ngjitje të fortë. Rezistent ndaj produkteve kozmetikë, nuk shkërmoqet apo plasaritet edhe pas shume muajsh perdorimi. Ky produkt është i perbere nga nje shtrese 'Charcoal' për të dhënë efekt antibakterial.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi