Glowy Skin Albania

&HONEY Deep Moist Treatment 2.0

Lek 2,990

Përjetojeni hidratimin e thelle te flokut me & HONEY Deep Moist Treatment 2.0!

Krijuar me përbërësit më të mirë natyralë dhe teknologji të përparuar, ky trajtues luksoz është dizajnuar për të ripërtërirë, rinovuar dhe revitalizuar flokët tuaj si kurrë më parë.

I pasuruar me një përzierje premium mjaltësh organikë – 50% mjaltë Manuka, 30% mjaltë Akacie dhe 20% mjaltë të papërpunuar japonez – ky trajtues për flokët ofron kujdes intensiv, duke rigjallëruar flokët tuaj në një gjendje lagështie sublime. Mbi 90% e përbërësve janë përbërës natyralë hidratues, duke siguruar një formulë ushqyese dhe pa sulfate. 

PIKAT KYCE:

    -Hidratimi Intensiv: I formuluar me ekstrakte të pastër të mjaltit, ofron hidratim të thellë flokët e thatë dhe i lë ato të buta dhe të buta.

    -Riparimi dhe Ushqimi: I pasuruar me vitamina dhe antioksidantë ushqyes, riparon flokun e demtuar 

    -Aplikimi i Gjerë: I përshtatshëm për të gjitha llojet flokëve.

    Produkte të ngjashme

    Produktet që keni parë së fundmi