&honey

& Honey Deep Moist Hair Oil 3.0

Lek 2,990

Zbuloni sekretin për flokë të shëndetshme dhe të bukura me Honey Deep Moist Hair Oil 3.0. Kjo formulë inovative për kujdesin e flokëve është një kombinim i zgjedhur me kujdes i vajrave të lëngshme që synojnë të sigurojnë hidratim të thellë dhe një pamje të shkëlqyeshme për flokët tuaja.

Përmirësuar me ekstrakte natyrale të mjalit, kjo formulë e pasur përmban antioksidantë të fuqishëm për të forcuar rrënjët dhe për të promovuar rritjen e shëndetshme të flokëve. Jo vetëm që Honey Deep Moist Hair Oil 3.0 përmban përfitime për shëndetin e flokëve tuaj, por gjithashtu ofron një eksperiencë sensoriale të kënaqshme me aromën e ëmbël dhe relaksuese.

Përdorimi i rregullt i këtij vaji të mrekullueshëm do të sjellë rezultate të dukshme, duke lënë flokët tuaja të buta, të shëndetshme dhe të bukura.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi