Glowyskinshop.com

Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead 3-Step Kit

Lek 490
Një kit me tre hapa e cila siguron lëkurën e hundës të pastër dhe të butë. Largon pikat e zeza dhe të bardha në tre hapa. Aplikoni step 1 për 15-20 minuta, më pas step 2 pasi ta keni njomur zonën e hundës me ujë. Pas 15-20 minutave hiqeni me kujdes. Në fund vendosni step 3, lëreni të veprojë për 10-15 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi