Glowy Skin Albania

Holika Holika EYE SPANGLITTER 07 FAIRY PARTS

Lek 1,190
Penel me shkëlqimi me perla dhe shkëndija të mëdha qe shpërndahen në mënyrë delikate në zonën rreth syrit. Një furçë e hollë shpërndan produktin në mënyrë të barabartë për mbulim maksimal.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi