Glowyskinshop.com

Kiss me Heroine Make Eyelash Serum EX

Lek 2,190
Një serum qerpikësh që u jep volum dhe forcë qerpikëve të hollë dhe të shkurtër!
Ai siguron lagështi dhe ushqim edhe për qerpikët e shkurtër dhe të hollë me 14 përbërësit e tij për kujdesin e qerpikëve, duke promovuar volumin, forcën dhe një pamje me te mprehte.
Mund të përdoret jo vetëm për qerpikët me zgjatime apo perms por edhe për vetullat.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi