Glowyskinshop.com

Heimish ARTLESS RUBYCELL PUFF 5 Cope

Lek 790

Një puff Rubycell I cili siguron aplikim makup perfekt dhe higjenik me anë të strukturës optimale dhe antibakteriale. Tekstura nuk përthith fondatinë, duke e transferuar në lëkurë pa mbetje.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi