Glowyskinshop.com

Heimish ARTLESS PERFECT CUSHION SPF50+ PA+++

Lek 2,990

Perfeksiononi lëkurn me fondatinën kompakte, e cila e kthen lëkurën në më të butë, te njetrajtshme dhe të ndriçuar. Edhe pas disa aplikimeve, fondatina përthithet menjëherë pa u errësuar. Fytyra juaj do të qëndrojë plot shkëlqim dhe e mëndafshtë gjithë ditën. Me Rosehip Fruit dhe Thyme Flower, mbron gjithshtu nga faktorë të jashtëm. Aplikojeni në gjithë fytyrën me pambukun përkatës dhe arrini një glow face rrezatuese.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi