Glowyskinshop.com

Healing Bird ULTRA VOLUME HEAD FIXER SET

Lek 1,490 Lek 3,490

Një set flokësh me roller stiluese dhe dhe fiksues flokësh për të krijuar flokë të bukur dhe voluminozë. Përmban mikro pudër e cila e mban stilimin e flokëve për një kohë më të gjatë, duke dhuruar njëkohësisht benefite kundër rënies së flokëve. Pasi ta keni shkundur produktin, aplikojeni 20cm larg flokut, më pas stilojini me rollerin përgjatë rrënjës  për flokë me volum.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi