Glowyskinshop.com

HADA LABO Gokujyun Premium Lotion 170ml

Lek 2,490

Locioni Hada Labo Gokujyun Premium me Acid Hyaluronic 170ml është një produkt i kujdesit të lëkurës që përmirëson nivelin e hidratimit dhe siguron një shkëlqim të lëkurës së shëndetshme. Ky produkt ofron disa përfitime të rëndësishme:

Lëkurë e hidratuar: Përmban shtatë lloje të acidit hialuronik, një substancë që mban lageshtine dhe e siguron hidratimin e thellë të lëkurës.

I lehte në përdorim: Edhe pse kjo locion është i trashë, ai është i lehtë dhe i rehatshëm për t'u aplikuar në lëkurë.

Lëkurë e shkëlqyeshme: Përdorimi i këtij locioni e bën lëkurën të shkëlqyeshme dhe të plotësisht të hidratuar.

Mungesa e substancave të dëmshme: Është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës, pasi nuk përmban aroma, ngjyra, vaj, alkool (etanol) dhe parabenë.

Respekti për mjedisin: Kontejneri i këtij produkti është i krijuar duke përdorur lëndë të para të biomasës miqësore me mjedisin, duke treguar një ndërgjegje të lartë ndaj mjedisit.

Këshilla për përdorim: Mund të përdoret si një locion i lehtë hidratues për lëkurën tuaj ose para përdorimit të një hidratuesi tjetër në rutinën e kujdesit të lëkurës. Mund të aplikohet në mëngjes dhe në mbrëmje. Ky locion është një zgjedhje e shkëlqyer për të mbajtur lëkurën tuaj të hidratuar dhe të shndritshme, ndërkohë që siguron një kujdes ndaj lëkurës dhe mjedisit.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi