Glowyskinshop.com

GOODAL GREEN TANGERINE VITA C DARK SPOT CARE SERUM 30ml

Lek 2,990

Bestselleri i markes Vita C dark spot care serum, ne trajte xheli është i mbushur me përfitime zbardhuese dhe tonifikuese të lëkurës nga 70% ekstrakt i mandarinës jeshile, i cili është i fuqishëm në derivatet natyrale të vitaminës C. Mandarinat jeshile përmbajnë deri në 10 herë më shumë vitaminë C sesa homologët e tyre të pjekur! Ata janë të shtypur në të ftohtë për të siguruar ruajtjen maksimale të lëndëve ushqyese në proces. Vitamina C ndihmon në zbehjen e njollave të errëta dhe hiperpigmentimit.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi