Glowyskinshop.com

Ginger6 Hand Cream 60 ml

Lek 990

Një krem ​​duarsh i lehtë dhe i freskët me teksturë locioni me 67% ujë të ekstraktit të xhenxhefilit të pasur me antioksidantë, 8-hialuron dhe gjalpë shea të fermentuar dhe vaj të fermentuar do të hidratojë thellësisht dhe fort lëkurën dhe do ta ushqejë atë me një aromë të këndshme lulesh jeshile të freskët.

▸ Cilësi e lehtë, pothuajse si locion xhel, që nuk ngjitet.
▸ Aromë e freskët me lule jeshile.
▸ Avullimi dhe tharja e xhenxhefilit 6 herë dhe më pas nxjerrja e tij 3 herë mund të rrisë përbërësin 6-Shogaol, i cili përmban veti ndriçuese dhe antioksiduese.
▸ Përmban 67,6% ujë të ekstraktit të xhenxhefilit qetësues, antibakterial dhe ndriçues. (Patenta 10-1145073)
▸ Erë delikate për shkak të pakësimit të komponentit 6-gingerol gjatë procesit të ekstraktimit. Kjo largon aromën unike dhe shijen pikante të xhenxhefilit.
▸ Gjalpi shea i fermentuar dhe 8 vajra bimore të fermentuara janë më të lehta dhe mund të japin shumë herë më shumë hidratim në shtresat më të thella të lëkurës duke siguruar hidratim të mirë sipërfaqësor.
▸ Përmban 8 molekula të ndryshme të Acidit Hyaluronik për të depërtuar thellë në shtresat e lëkurës për të furnizuar lëkurën me lagështi nga brenda dhe për ta mbajtur atë për hidratim dhe vëllim të thellë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi