Glowyskinshop.com

G9 Skin Self aesthetic Pore clean Bubble mask

Lek 490
Maska G9 Self Estetic Pore Clean Bubble Mask është një maskë eksfoluese dhe argëtuese për t'u përdorur, perfekte për pastrimin e poreve të bllokuara! Kjo maskë me flluska është formuluar butësisht dhe ndihmon në kujdesin dhe shtrëngimin e poreve. Fleta e qymyrit të bambusë heq sebumin dhe qelizat e vdekura të lëkurës, duke rafinuar poret. Pasi të aplikohen, flluskat e imëta të acidit karbonik masazhojnë lëkurën dhe ndihmojnë në çlirimin e papastërtive të bllokuara nga poret tuaja!

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi