Glowyskinshop.com

Frudia Pomegranate Nutri-Moisturizing Mask

Lek 290
Frudia Pomegranate Nutri-Moisturizing Sheet Mask është një maskë me ekstrakte shege që i jep lëkurës një nxitje hidratuese. Me më shumë se 45% të ekstrakteve të shegës dhe antioksidantit natyror Polyphenol, ju jeni të sigurt se lëkura juaj është e hidratuar dhe rrudhat do të jenë më pak të dukshme në një kohë të shkurtër. Të gjithë përbërësit aktivë do të përthithen thellë në lëkurë dhe do të kujdesen për lëkurën nga brenda jashtë. Kjo maskë është e përshtatshme për te gjitha tipet e lekures.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi