Glowyskinshop.com

Frudia Pomegranate Honey 3in1 Lip Balm 10ml

Lek 690

Lip balmi është I formuluar me Volufiline, i cili i bën buzët të plota, voluminoze dhe të buta. Përmban Peppermint oil dhe Ginger Extract të cilat dhurojnë ndjesi rifreskimi, dhe 6 vajra farash që mbrojnë buzët. Ekstrakti i shegës i jep një ngjyrë të këndshme.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi