Glowyskinshop.com

Frudia My Orchard Peach Foot Peeling Mask

Lek 671.50 Lek 790

Një maskë peeling për këmbët e pasur me acid Salicilik. Menjëherë eksfolion qelizat e vdekura dhe eliminon aromën e pakëndshme të këmbëve, pa i irrituar ato. Aplikojeni maskën në këmbë të pastra dhe lëreni për 50-60 minuta. Pas 4-10 ditësh, qelizat e vdekura do zhduken plotësisht.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi