Etude house

Etude PLAY COLOR EYES #Casa Fig

Lek 2,490

Paletë me tone sysh me 9 ngjyra me tonalitete neutral për makeup looks të përditshëm. Ngjyra të buta për konturim dhe me nëntone të ngrohta dhe me saturim të këndshëm. Aplikojini në zonën e syve me një furçë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi