Etude house

Etude house SoonJung Moist Relief All In One Gel 120ml

Lek 1,990

Xhel hidratues që përmban përbërës Panthensoside ™ dhe Dust Cut të cilët ndihmojnë për të qetësuar lëkurën e skuqur dhe të irrituar. Ky xhel ka gjithçka në një kombinon funksionin e një toneri, emulsioni dhe esence për ta lënë lëkurën tuaj të ndihet e freskët!

Një rezultat i dukshëm i menjëhershëm është se zvogelimi i skuqjes dhe ulja e temperatures se lekures.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi