Glowyskinshop.com

Etude house Soft Touch Auto Lip Liner

Lek 290
Lip Liner me formule kremoze qe përcakton konturin e buzëve. Rreshqet lehtesisht mbi buze dhe ka kohezgjatje gjate gjithe dites, pa shkatuar njollosje ose zbehje te ngjyres.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi