Glowyskinshop.com

Etude House Play Color Eyes #SAND HILL

Lek 2,490

Një paletë sysh me nëntë ngjyra e mbushur me nuanca toke dhe bakri,me përfundime që variojnë nga të buta mat deri me shkëlqim,kjo është e përkryer për krijimin e pamjeve të ndryshme të grimit.Pluhuri ultra i imët rrëshqet pa probleme mbi kapak për një përfundim afatgjatë. Nuancat variojnë nga shampanjë me shkëlqim deri në kafe të pasur me çokollatë.

 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi