Etude house

Etude House - My Lash Serum 9g

Lek 590

Serumi i pasuruar me ekstrakt manaferrash, panthenolnxit rritjen natyrale të qerpikëve dhe forcon e qerpikët duke i bere më të gjatë dhe më të trashë. Formula e përqendruar depërton me shpejtësi dhe vesh çdo fije me vitamina dhe lëndë ushqyese, duke siguruar qerpike te plote me perdorim te vazhdueshem. I sigurt për t’u përdorur edhe në lëkurë dhe sy të ndjeshëm.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi