Glowyskinshop.com

Etude House My Beauty Tool Pimple Popper

Lek 490

Mjeti i cili ju nevojitet për të ekstraktuar aknet në lekure. Stainless steel. Largon lehtësisht aknet, pikat e zeza dhe të bardha pa lënë shenja në lëkurë. Refinoni teksturën e lëkurës tuaj me dizajnin e tij në të dyja anët.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi